Vælg det rette sprogkursus

Hos abcSPROG tror vi på, at læring er et fælles ansvar. Vi stiller en dygtig underviser til rådighed, og i fællesskab arbejder I frem imod at forbedre dit sproglige niveau. Det kræver en stor indsats – også fra din side – men vi ved, at de rammer og ressourcer, vi stiller til rådighed, virker. Du er med andre ord i de bedste hænder.

Vi har de bedste sprogfolk, og det kan mærkes

abcSPROG har undervist i erhvervssprog siden 1986. Vi bruger udelukkende undervisere med modersmålsniveau og længere videregående uddannelser til at varetage vores kurser. Vi er godkendt som Cambridge Certificate Preparation Centre og samarbejder med Regent Language Training.

Vores udgangspunkt er at sætte fokus på den enkelte kursists behov og skræddersy et sprogkursus herefter. Derfor gennemfører vi altid grundige behovsanalyser inden kurset, løbende evalueringer under kurset og en endelig tilfredshedsundersøgelse. På den måde sikrer vi, at vores kunder får det bedst mulige produkt.

Den bedste sprogløsning til dig

abcSPROG ApS har hovedkontor i Aarhus og afholder kurser over hele Danmark. Vi har løbende kursusopstart og kan til enhver tid finde den bedste sprogløsning til dig.

Undervisningen kan enten foregå på din virksomhed, hos os i Aarhus, eller online. Vi tilbyder ligeledes en række forskellige kursustyper, så I får mest muligt ud af sprogundervisningen fra for eksempel enetimer, lukkede firmahold, seminarer eller vores åbne hold i Bjerringbro

Læs mere om vores kursustyper her

Med vores sprogkurser kan du forvente:

 • større ”sproglig selvtillid”
 • hjælp til at rette tilbagevendende fejl
 • et større og mere varieret ordforråd
 • tips og træning i at skrive bedre e-mails
 • træning og sproglig feedback på din udenlandske præsentation

  Få et gratis tilbud på sprogkursus

  Vi skræddersyr sprogkurser, så det passer til dig. Udfyld formularen, og få et gratis tilbud.

  ds smith logo
  DS Smiths samarbejde med abcSPROG har været utroligt tilfredsstillende og effektivt. Vi havde en stor medarbejdergruppe som skulle screenes og derefter inddeles på hold i forhold til niveau og geografisk område. Alt denne koordinering stod abcSPROG for og fik i løbet af ingen tid igangsat kursusforløb. Evalueringerne på forløbene har været yderest positive og kommentarerne er, at undervisningen var af høj kvalitet. abcSPROG har været dygtige til at tilrettelægge undervisningen til vores branche og medarbejdernes specifikke behov.
  Trine Bank Hansen, HR Konsulent, DS Smith