Sprogklippekortet

En fleksibel løsning på akutte sprogudfordringer

Hvis det ikke er et “rigtigt” sprogkursus, du har behov for, er klippekortet måske noget for dig: abcSPROG har en løsning, hvor en afdeling eller et firma køber et klippekort med 10 mødegange, som så kan bruges af alle medarbejdere, der har behov for få, intensive undervisningsforløb.

Et kort – mange muligheder

Klippekortet kan bruges til engelsk, dansk, tysk, fransk, spansk, italiensk, russisk, svensk og norsk.

Har du for eksempel en præsentation på et fremmedsprog, som trænger til en sproglig gennemgang, så klipper du 2-4 gange i kortet og får det antal lektioner med en underviser i dit foretrukne sprog. Vi hjælper med både en mundtlig og skriftlig gennemgang.

Skal du udstationeres og synes, du mangler et par tips eller et sprogligt overlevelseskursus med høflighedsfraser? Så klipper du bare det antal gange, du har behov for og efterlader resten til andre i din virksomhed.

Har du lyst til at teste af, om et længere sprogkursus er nødvendigt kan du let tage et par lektioner uden at forpligte dig til mere.

For at gøre det endnu lettere for dig kan undervisningen foregå enten på din arbejdsplads, hos os i Viby, eller via nettet på en netmødeplatform, enten dit firmas eller abcSPROGs. Vær dog opmærksom på at kørsel til og fra din virksomhed kan komme oveni prisen.

Undervisningen foregår som enetimer og kræver ikke forudgående niveauplacering eller behovsanalyse. Med andre ord; du kan tage dine timer, så snart du vil.

Klippekortet indeholder 10 mødegange og er gyldigt i 2 år fra købstidspunktet. Save