Kurset var en fantastisk måde at starte min rejse i at lære det danske sprog. Materialet var relateret til arbejdspladsen og hverdagen, hvor undervisningen blev til et godt sted for mig at øve tale. Her var underviseren meget tålmodig med at rette og forklare mine fejl.
abcSPROG var også meget fleksible og tog hensyn til tidsplan, hvilket er rigtig dejligt i en travl hverdag.

Maciej Tabola, Global Supply Chain Manager, HOYER

Jeg har fået 30 enelektioner i tysk hos abcSPROG. Kurset blev tilrettelagt efter mine tyskkompetencer inden start og med vægt på de områder hvor jeg havde behov for hjælp. I forløbet var der et godt mix af grammatik, skriftlig materiale, læsning og mundtlig undervisning. Det har været supergodt og jeg har nu modet på at bruge tysk i det daglige; både skrift og tale.

Hanne Mejer Nielsen, Bauhaus

Om engelsk internetundervisning: Kurset har været udbytterigt for mig, ingen tvivl om det. Under hele forløbet har der været fokus på skriftligt engelsk, som også er det jeg har det sværest med. Kurset har lært mig de områder af skriftlig engelsk jeg ikke var så god til tidligere. Med andre ord har jeg fået nogle rutiner og værktøjer ind under huden som gør, at mit niveau stille og roligt er blevet forbedret. En rigtig god måde at arbejde med det skriftlige engelsk på for mig. Kan VARMT anbefales til andre som gerne vil have et løft til skriftligt engelsk. Det er bare med og komme i gang. Man skal være indstillet på at bruge en del tid ved pc’en.

Martin Thiesen, Process Engineer – GRUNDFOS

Jeg var meget glad for mit danskkursus, som skulle forberede mig til PD2. Mit resultat var 12, og min underviser, Jorun Clasen, var en key faktor.

Andrew Gittins, Senior Systems Engineer, Terma

I AS3 har vi gennem flere år brugt abcSPROG som samarbejdspartner, når vores medarbejdere har brug for at enten at genopfriske eller forbedre deres engelsk kundskaber. Vi har altid været rigtig godt tilfredse med samarbejdet. Samarbejdet er let og ukompliceret. Underviserne er dygtige og meget professionelle. Vi føler, at vi bliver værdsat som kunde og oplever altid at blive mødt med stor lydhørighed overfor vores ønsker omkring evt. tilpasninger af undervisningen.

Regitze Rose, Head of HR, AS3

Jeg kan varmt anbefale abcSPROG. Min virksomhed stiller høje kvalitetskrav til leverandører, og i en række opgaver for kunder oplever jeg det samme hver gang: Medarbejderne i abcSPROG leverer kompetente oversættelser, hurtig ekspedition samt tårnhøj service – og så er priserne tilmed meget fair.

Mette Thorsen, CEO, mettethorsen.com

Efter et enetimeforløb med Terri, hvor vi mest arbejdede med samtaletræning og fri snak, har jeg fået meget mere selvtillid. Nu tør jeg ”åbne munden” – også på engelsk.

Per Sørensen, CEO, Helpwater A/S

Jeg har i flere sammenhænge haft brug for et brush-up på mine mundtlige engelsk-kompetencer ifbm konferencier-opgaver. Her er valget altid faldet på abcSPROG, da jeg har oplevet en ganske særlig forståelse for mit behov samt en evne til at løfte mine sprogkompetencer, nøjagtig som ønsket. Derudover har abcSPROG altid udvist stor fleksibiltet ift mødetidspunkter og i øvrigt altid været forberedt til fingerspidserne. Jeg videregiver mine varmeste anbefalinger

Karina Boldsen

DS Smiths samarbejde med abcSPROG har været utroligt tilfredsstillende og effektivt. Vi havde en stor medarbejdergruppe som skulle screenes og derefter inddeles på hold i forhold til niveau og geografisk område. Alt denne koordinering stod abcSPROG for og fik i løbet af ingen tid igangsat kursusforløb. Evalueringerne på forløbene har været yderest positive og kommentarerne er, at undervisningen var af høj kvalitet. abcSPROG har været dygtige til at tilrettelægge undervisningen til vores branche og medarbejdernes specifikke behov.

Trine Bank Hansen, HR Konsulent, DS Smith

Om Regent Language Training-kurser fra abcSPROG: Jeg fik virkelig prøvet mit engelsk af – non-stop! Det var 2 intensive uger. Det var inspirerende, udfordrende og lærerigt. Og det gav mig det sproglige boost, jeg havde brug for.

Jens-Erik Fisker, HR Business Partner, Global Category Operations, ARLA

I forbindelse med ”brush up” og kompetenceløft til undervisere på Danias engelsksprogede uddannelser har Dania samarbejdet med abcSPROG. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, som vi har oplevet som både fleksibelt og dynamisk. Den tætte dialog med Lene Bie Dal har været uvurderligt ift. løbende at tilpasse og justere i forløbet– ligesom en spændende og engagerende undervisning har medvirket til et succesfuldt forløb.

Lise Bøgild-Jakobsen, International chef , Erhvervsakademi Dania