Online undervisning

abcSPROG ApS tilbyder internetundervisning i engelsk og tysk – hvor og når det passer dig. Vi har flyttet vores mangeårige erfaring fra klasseundervisning ud på internettet. Vi gennemfører undervisningen via videokonference, hvor der er de samme muligheder for lærerinteraktion som i et almindeligt mødelokale. Det giver kursisterne maksimal fleksibilitet i forhold til at planlægge undervisningen, da den kan foregå alle steder med adgang til internettet – på forretningsrejsen eller fra kursistens eget hjem.

Vi anvender blandt andet Skype for business og har mulighed for at bruge de fleste netmødeplatforme på markedet.

Vores undervisere er højtuddannede og velkvalificerede og har erfaring med at undervise inden for forskellige brancher. Det giver os mulighed for hver gang at vælge den underviser, der matcher dine behov bedst.

Læs om vores undervisere her.

Det får du:

  • SKYPE etc.
  • Erfarne undervisere
  • Indledende behovsanalyse
  • Niveautilpasset undervisning

Se alle vores kursustyper

Vi skræddersyr vores kurser, så de passer til dig. Her er et udvalg af vores kursustyper.

Enetimer
Firmahold
Åbne hold

Udfyld formularen og få et gratis tilbud på online undervisning

    Grundfos logo

    Om engelsk internetundervisning:  Kurset har været udbytterigt for mig, ingen tvivl om det. Under hele forløbet har der været fokus på skriftligt engelsk, som også er det jeg har det sværest med. Kurset har lært mig de områder af skriftlig engelsk jeg ikke var så god til tidligere. Med andre ord har jeg fået nogle rutiner og værktøjer ind under huden som gør, at mit niveau stille og roligt er blevet forbedret. En rigtig god måde at arbejde med det skriftlige engelsk på for mig. Kan VARMT anbefales til andre som gerne vil have et løft til skriftligt engelsk. Det er bare med og komme i gang. Man skal være indstillet på at bruge en del tid ved pc’en.

    Martin Thiesen, Process Engineer – GRUNDFOS