Sådan foregår dit sprogkursus

Ikke to kurser er ens. Derfor starter vi altid med at lave en behovsanalyse på hver enkelt kursist. Behovsanalysen foretages ansigt til ansigt og varer ca. 30 min. Med denne i baghånden skræddersyer vi et produkt til dig. De overordnede rammer aftales på forhånd, men indholdet justeres undervejs i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi gennemfører løbende evalueringer under alle vores kurser. På den måde sikrer vi, at kurset holder det høje niveau hele vejen. Samtidig har vores underviser mulighed for at inddrage andre emner på kursisternes opfordring.

Efter endt kursus sender vi slutevalueringerne til den personaleansvarlige hos vores kunder. Vi tager også en snak om eventuelle fortsættelser og er til enhver tid behjælpelige med at planlægge en bredere undervisningsstrategi for vores kunder.

Skræddersyede kurser

Alt efter behov og ønske kan fokus være på jobrelateret sprogbrug, generel samtaletræning, telefonengelsk, forhandlingssprog, skriftlig formuleringsevne, grammatik, udtale og/eller kultur.

Vi arbejder med flere forskellige former for undervisning, og vi skræddersyr kurser, så de tilpasser til dine ønsker og behov.

Er det ikke et fuldt sprogkursus, du har behov for, er vores klippekort den rette løsning. Her køber du et klippekort med 10 mødegange/lektioner, som du kan bruge, når du har behov for det. Læs mere om klippekortsløsningen her.

Her er et udvalg af vores kursustyper

Enetimer
Åbne hold
Firmahold
Online undervisning

    Få et gratis tilbud på sprogkursus

    Vi skræddersyr sprogkurser, så det passer til dig. Udfyld formularen, og få et gratis tilbud.

    AS3 logo

    I AS3 har vi gennem flere år brugt abcSPROG som samarbejdspartner, når vores medarbejdere har brug for at enten at genopfriske eller forbedre deres engelsk kundskaber. Vi har altid været rigtig godt tilfredse med samarbejdet. Samarbejdet er let og ukompliceret. Underviserne er dygtige og meget professionelle. Vi føler, at vi bliver værdsat som kunde og oplever altid at blive mødt med stor lydhørighed overfor vores ønsker omkring evt. tilpasninger af undervisningen.

    Regitze Rose, Head of HR, AS3