Business to Culture

Hos abcSPROG har vi ladet os inspirere af Erhverv Aarhus’ prisværdige Business to Culture-tiltag. Målet med tiltaget er at skabe samarbejde på fronter, der ellers ikke ligger lige til højrebenet. Vi har haft den store fornøjelse at komme i nærkontakt med teatret Svalegangen og deres kreative direktør, Per Smedegaard, og det er der kommet meget spændende ud af.

Helt konkret kan vi prale med, at initiativet har udmøntet sig i en samarbejdsaftale, hvor abcSPROG har fået til opgave at oversætte nogle skuespil mod at deltage i Svalegangens spændende Erhvervsklub Brølet.

Business to Culture-samarbejdet giver os mulighed for at involvere os i vores lokale kulturliv og på den måde medvirke til, at vores elskede by bliver et endnu bedre sted at være med spændende kulturelle tilbud, som vi er aktivt involverede i og føler ejerskab over. Samtidig er vi overbeviste om, at det er sundt at blive smidt ud af sin ”comfort zone” nu og da og tænke ud af boksen.

En af vores første opgaver er brølende aktuel netop nu –  skuespillet Grab Them By The Pussy (undskyld, men det hedder det altså!) skal oversættes til engelsk, så det også kan nydes af et amerikansk publikum. Stykket spiller netop nu på Svalegangen, og det kan VARMT anbefales!

Læs mere om stykket og se praktisk info på svalegangen.dk