abcSPROG indleder samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus (EAAA)

Efter velgennemførte kurser sidste forår har abcSPROG nu indgået en samarbejdsaftale med Erhvervsakademi Aarhus. EAAA har netop som den første videregående uddannelsesinstitution i Jylland fået en positiv institutionsakkreditering, det bedste danske kvalitetsstempel en uddannelsesinstitution kan få.

EAAA er en af de store uddannelsesinstitutioner i Aarhus med en international profil. Mange af deres uddannelser udbydes både på dansk og engelsk, og det stiller krav til engelskniveauet hos såvel administrativt personale som undervisere. I den forbindelse har abcSPROG fremover fornøjelsen af at tage hånd om de medarbejdere, der skal rustes bedre til f.eks. at undervise på engelsk.

”Med denne aftale med Erhvervsakademiet i baghånden forestiller vi os, at vi kan række ud til andre uddannelsesinstitutioner med lignende behov og tilbyde dem undervisning parallelt med, eller måske endda sammen med, EAAAs deltagere – til fælles gavn for de forskellige parter. F.eks. er vores forberedende Cambridge-kurser oplagte til den slags ’åbne hold’, ” udtaler abcSPROGs direktør Lene Bie Dal.

Vi fra abcSPROG ser frem til samarbejdet og glæder os til at se, hvor det fører os hen.